Ingredienser:
|
|
25 g margarine (mælkefri) 1 løg skåret i grove stykker (75 g) 1 lille grofthakket fed hvidløg 3 gulerødder skåret i mindre stykker (175 g) 1 dåse hakkede tomater (400 g) 1 tsk. tørret basilikum 1 liter grøntsagsbouillon (vand med bouillonterning) 1,5 tsk. groft salt Friskkværnet hvid peber 1 tsk. sukker 200 g pasta som tilbehør + evt. brød |
|
Sådan gør du:
|
|
Smelt margarinen og svits løg og hvidløg ca. 1 min. Tilsæt resten af ingredienserne og kog ved svag varme og under låg i ca. 20 min., eller til at gulerødderne er møre. Herefter blendes suppen med en stavblender. Bring suppen i kog igen og kom pastaen i. Kog yderligere i 10 min. ved svag varme. Rør af og til. Smag til og server straks. |
|