Ingredienser:
|
|
4 personer 500 g kyllingebrystfilet Marinade: 1/2 dl sennep 2 spsk. flydende honning 50 g hasselnøddeflager (erstat evt. med havregryn) 2 dl perlespelt 1 rødløg 1 bdt. forårsløg 2 røde æbler 1 håndfuld bredbladet persille Dressing: 2 spsk. citron 1 spsk. flydende honning 1 spsk. sennep |
|
Sådan gør du:
|
|
Kog perlespelten efter anvisningen på posen og lad den afkøle. Bland sennep og honning og vend kyllingefilet i sennepsmarinaden. Tryk fileterne let i hasselnøddeflagerne. Steg kyllingen ved middel varme i lidt olie ca. 10 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Snit rødløg og forårsløg fint. Skær æblerne i tynde både og hak persille groft. Pisk en dressing af citron, honning og sennep og vend den afkølede perlespelt heri sammen med grøntsagerne. Server sennepskyllingen til perlespeltsalaten. Tip: Server fx en kold dip af sojayoghurt, mayonnaise, revet løg smagt til med salt og peber. Opskriften er udviklet i samarbejde med Himmerland Kylling Prøv også Thaisuppe med kylling og ingefær – klik her! |
|