Ingredienser:
Ca. 30 stk.
15 g gær
3 dl lunken vand
1,5 spsk. olie – evt. rapsolie
2 tsk. salt
ca. 450 g hvedemel
Evt. 1 tsk. tørret oregano
1 lille dåse koncentreret tomatpuré
1 pk. skinke i strimler
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader, eller 180 grader varmluftsovn.

Rør gæren ud i vandet.

Tilsæt salt, olie og mel og ælt dejen godt. Lad dejen hæve i ca. 40 min.

Del herefter dejen i 2 dele, som hver rulles ud til en stor firkant (ca. 20×30). Smør koncentreret tomatpuré ud over hele fladen. Drys med oregano og fordel skinken ovenpå.

Rul sammen til en roulade på den lange led. Der skæres skiver på ca. 2 cm, som sættes på bageplade med bagepapir – tryk sneglede lidt flade.

Sneglene efterhæver i ca. 20 min, kommes i forvarmet ovn og bages i ca. 10 min.

Sneglene er yderst velegnet til frysning.

Variation: hakket oksekød brunes og smages til med salt og peber. Bruges i stedet for skinke.

Giv her din bedømmelse 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjernerLoading...