Ingredienser:
500 g hakket oksekød
Hakket løg efter smag
Olivenolie, kokosolie eller lign.
1 ds. koncentreret tomatpuré
1 bouillonterning (Fx Knorr oksebouillon)
2 dl vand
1 revet gulerod
Salt og peber
1,5 dl risdrik, havredrik el.lign.
Jævning
Fuldkornspasta eller alm. pasta serveres til
Sådan gør du:
Løg svitses i olie til de er blanke.
Det hakkede kød tilsættes og brunes.
Tilsæt tomatpuré, bouillonterning og vand – og kog op.
En gulerod rives fint og kommes i saucen.
Det hele simrer i ca. 10 min.

Kom risdrik i, kog op og jævn saucen (fx med hvedemel rystet med koldt vand).
Smages til med salt og peber.
Pasta koges efter anvisningen på pakken.
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...