Ingredienser:
|
|
4 personer 400 g fuldkornspasta, fx konkylier 500 g broccoli 2 porrer 3 spsk. olie, fx olivenolie eller koldpresset rapsolie 3 spsk. citronsaft 1 tsk. groft salt peber 150 g røget laks 40 g hakkede mandler, evt. ristet på en tør pande, 4 spsk. |
|
Sådan gør du:
|
|
Kog pastaen efter anvisning på emballagen, men uden salt, da resten af retten giver smagen. Del broccolien i mindre buketter. Skær stokken i tern. Rens porrerne og skær dem i tynde ringe. Kog broccoli og porrer sammen med pastaen de sidste 4-5 min. af kogetiden. Afdryp pasta og grøntsager i en sigte. Kom pasta og grønsager i et fad og vend olivenolie og citronsaft i. Krydr med 1 tsk. salt og peber. Skær laksen i strimler. Fordel mandler og laks over pastaen. Vil du gerne have lidt mere saltsmag, kan du tilsætte 1½ tsk. groft salt til pastaens kogevand. Opskriften er udviklet af Alt om Kost |
|