Ingredienser:
|
|
4 personer 500 g torskefilet 1 bundt forårsløg 2 peberfrugter 1 tsk. fintrevet ingefær 1 liter bouillon 1 dåse kokosmælk light Tilbehør: Groft brød |
|
Sådan gør du:
|
|
Skær torskefileterne i store tern. Snit forårsløg i små stykker. Skær peberfrugterne i strimler. Kom forårsløg, peberfrugt, ingefær og bouillon i en gryde, og kog suppen i 5 min. Tilsæt kokosmælk, og læg forsigtigt torskefileterne i suppen. Læg låg på gryden, og lad suppen simre ved svag varme i ca. 3 min. Smag suppen til med salt og peber, og servér med brød. Tip: Suppen kan tilsættes 1 fed presset hvidløg og 1 finhakket rød chili. Opskriften er udviklet af 2 gange om ugen |
|