God mad har altid været en del af min hverdag. Min far har altid kræset om os med lækre gourmetretter, og hans interesse har de sidste par år smittet af på mig.
Jeg er bosat på Frederiksberg og til hverdag går jeg i 2.g på Falkonergårdens Gymnasium. Jeg er en del af deres Team Danmark ordning, hvilket betyder at jeg går 4 år i gymnasiet og har mere tid til træning ved siden af skolen, da jeg har spillet squash på eliteniveau. I takt med at min interesse for madlavning er vokset, er min interesse for squash faldet. Så pt. træner jeg ”kun” løb og crossfit 6-9 gange om ugen. Man kan vel kalde mig lidt af en træningsnarkoman. Billetten til Berlin Marathon, til efteråret, ligger skam også herhjemme og motiverer.
Siden jeg i maj sidste år fik hjælp af en diætist til at kombinere elitesport med den rette kost, er min kost blevet markant mere varieret, i forhold til bare at leve mere eller mindre af havregryn. Det har så udviklet sig til, at jeg nu helst undgår alt hvad der hedder ris, pasta, brød, kartofler osv. og i stedet skruer op for mængden af fisk, kød, lækre salater, sund fedt osv.
Jeg nyder at stå i køkkenet og eksperimentere med forskellige retter og samtidig sætte mit helt eget præg på maden. Ligeledes har jeg fået øjnene op for den danske og internationale blogger verden, samt siden foodgawker, som er vildt inspirerende. Køkkenet er simpelthen bare et sted, hvor jeg føler mig hjemme, og hvor jeg er i mit rette element.