Ingredienser:
|
|
4 personer 500 g mørksejfilet 1 æg 1 dl rasp (fx Struer Rasp) grøn salat rucola afkølede kartofler radiser eller fx minimajs Kold dressing: 2 dl sojayoghurt (fx Alpro) 1 dl mayonnaise Purløg Smag til med lidt citronsaft, salt og peber |
|
Sådan gør du:
|
|
Hak mørksejfileten med en skarp kniv, til kødet er finthakket. Ælt fiskekødet med 1 æg, ½ tsk. salt og friskkværnet peber. Form 4 krebinetter, og vend dem i rasp. Steg krebinetterne på en slip let-pande i margarine (fx FRI eller Nutana), tilsat lidt olie, ca. 4 min på hver side ved jævn varme. Bland grøn salat, rucola, skiver af kølige kartofler og radiser. Bland en kold dressing af sojayoghurt, mayonnaise og hakket purløg. Smag til med lidt citronsaft, salt og peber. Opskriften er udviklet af 2 gange om ugen |
|