Ingredienser:
|
|
1 svinemørbrad, ca. 500 g 1-2 løg 1 spsk. olie 2 spsk. karry 3 dl hønsebouillon 4 dl kokosmælk ½ tsk. salt ½ tsk. sort peber 4 dl ris |
|
Sådan gør du:
|
|
Pil og hak løgene. Opvarm olien på en stegepande og svits løg og karry i ca. 5 min. til løgene er møre. Puds fedtet af mørbraden, og skær den i ca. 1 cm tykke skiver. Mørbradskiverne steges på panden med løgene i ca. 5 min. på hver side. Herefter tilsættes bouillon, kokosmælk og salt og peber. Bring det hele i kog, skru ned for varmen, og lad saucen simre til den er jævn i ca. 20 min. Imens koges risene ifølge pakkens instruktioner. Tip til tilbehør: Damp minimajs og grønne asparges, der serveres til retten sammen med flutes/boller. |
|