Chokoladebradepandekage
Ingredienser: 400 g hvedemel 450 g sukker 100 g kakao 1 tsk. natron 175 g smeltet margarine (mælkefri) 4 æg ½ liter appelsinjuice Pyntes med glasur Sådan gør du: Bland mel, sukker, kakao og natron. Hereft ... Læs mere
Chokoladecreme til lagkage [Medlemsopskrift]
Ingredienser: (Til en stor lagkage) 120 g sukker 90 g mælkefri margarine (fx FRI) 6 pasteuriserede æggeblommer 100 g mørk chokoladecreme (fra Plamil) 1 spsk. usødet kakaopulver 4 dl mælkefri piskefløde Sådan gø ... Læs mere
Chokolademuffins
Denne opskrift finder du i e-bogen "Sådan holder du nemt børnefødselsdag uden mælk": GRATIS E-BOG – ja tak. Den indeholder 7 fantastiske fødselsdagsopskrifter, flotte billeder og masser af tips.
Derfor kan du ikke benytte linket: ... Læs mereChokoladeskum
Ingredienser: 100 g mørk chokolade (fx Toms 57 % mørk*) 2 bægre pasteuriserede æggeblommer 3 spsk. sukker 1 tsk. vaniljesukker eller kornene fra ½ vaniljestang 4 bægre pasteuriserede æggehvider 1 knivspids salt * Kan ind ... Læs mere
Creme til fx fastelavnsboller eller lagkage
Denne opskrift finder du i e-bogen "Sådan holder du nemt børnefødselsdag uden mælk": GRATIS E-BOG – ja tak. Den indeholder 7 fantastiske fødselsdagsopskrifter, flotte billeder og masser af tips.
Derfor kan du ikke benytte linket: ... Læs mereFastelavnsboller med creme
Ingredienser: 16 stk. 500 g Amo Hvedemel 50 g margarine (mælkefri) 2½ dl risdrik, havredrik eller lign. 25 g gær 1 æg 3 spsk. sukker ¼ tsk. salt Pyntes med flormelis eller glasur Sådan gør du: Start med ... Læs mere
Flutes med rosmarin
Ingredienser: Ca. 14 stk. Ca. 600 g Amo Sigtet Speltmel 50 g gær Ca. 4 dl lunkent vand ½ dl olivenolie 2 tsk. salt 2-3 spsk. rosmarin (kan udelades) 2 spsk. flydende honning Pensles evt. med æg Sådan gør du: ... Læs mere
Frosting til muffins / cupcakes
Ingredienser: 150 g neutral soja smøreost (Fx Tofutti, købes i Helsekost) 50 g margarine (mælkefri) 250 g flormelis Evt. frugtfarve Sådan gør du: Pisk smøreosten blød med en elpisker. Pisk margarinen i og t ... Læs mere
Fødselsdagskringle
Ingredienser: Ca. 16-20 personer 500 g Amo Hvedemel 75 g margarine (mælkefri) 50 g gær 1 æg Ca. 2 ½ dl risdrik, havredrik el.lign. 1 spsk. sukker (25 g) 1 tsk. salt (5 g) Remonce fyld: 150 g margarine (mælkefri) og 150 ... Læs mere
Gulerodsboller
Ingredienser: 12 stk. 400 g Amo Hvedemel 200 g revne gulerødder 100 g havregryn 75 g solsikkekerner (kan udelades) 2 dl soja yoghurt (Fx Alpro Soya naturel) 1 dl lunken vand 50 g gær 1 spsk. brun farin 2 tsk. salt Æg til p ... Læs mere
Hindbærcreme til lagkage
Ingredienser: (Til en stor lagkage) 300 g frosne hindbær 2 spsk. sukker 2 tsk. vaniljesukker 2 dl soja yoghurt neutral (fx Alpro) 3 blade husblas 4 dl mælkefri piskefløde Sådan gør du: Bær kommes i gryde ... Læs mere
Hjemmelavet fondant
Ingredienser: 15 skumfiduser/marshmallows (skal de være glutenfri, brug Haribo Chamallows) 2 spsk. vand 1 spsk. olie ca. 300 g flormelis Evt. pastafarve eller frugtfarve Sådan gør du: Skumfiduser, olie og vand ... Læs mere
Kanelsnegle
Ingredienser: 15 stk. 400 g Amo Hvedemel 100 g margarine (mælkefri) 50 g gær 50 g sukker 1 æg 2 dl lunken risdrik, havredrik el.lign. Fyld: 100 g margarine (mælkefri) 100 g brun farin Drys med kanel Æg til pensling ... Læs mere
Lys creme til lagkage
Ingredienser: (Til en stor lagkage) 4 æggeblommer 4 spsk. sukker 4 spsk. Maizena majsstivelse 3-4 dl risdrik eller lign. Lidt vaniljesukker 4 dl mælkefri piskefløde Sådan gør du: Æggeblommer, sukker og ma ... Læs mere
Marmeladesnegle
Ingredienser: 15 stk. 400 g Amo Hvedemel 100 g margarine (mælkefri) 50 g gær 50 g sukker 1 æg 2 dl lunken risdrik, havredrik el.lign. Fyld: Din yndlingsmarmelade Æg til pensling Sådan gør du: Smelt marg ... Læs mere
Nemme sandwichboller
Ingredienser: BEMÆRK: skal hæve natten over Ca. 9 stk. 25 g gær 2 tsk. rørsukker 2 tsk. salt 5 dl koldt vand 10 dl mel efter eget valg (fx 4 dl rugmel, 3 dl sigtet speltmel, 3 dl hvedemel) Sådan gør du: G ... Læs mere
Nemme små brød - boller og flutes
Ingredienser: 4 personer 25 g gær ½ liter koldt vand 20 g groft salt 30 g sukker Ca. 700 g hvedemel Til flutene: ½ dl olivenolie 2 fed hvidløg Sådan gør du: Gæren udrøres i det kolde vand. Salt og sukk ... Læs mere
Pecan cookies
Ingredienser: 125 g margarine (mælkefri) 6 spsk. valnøddeolie 150 g sukker ¼ tsk. fint salt 1 æg 250 g hvedemel 1 tsk. bagepulver 100 g grofthakkede pecannødder Sådan gør du: Pisk margarinen sammen med o ... Læs mere
Royal Ising
Ingredienser: 1 bæger pasteuriserede æggehvider 1 tsk. citronsaft ca. 300 g flormelis Sådan gør du: Tag 1 bæger pasteuriserede æggehvider op i en skål. Kom citronsaft i. Rør sammen med flormelis til det er ... Læs mere
Æg-erstatning
Ingredienser: 1 æg = 3-4 spsk. æg-erstatning 50 g hørfrø 6 dl vand Sådan gør du: Kog hørfrø i vandet i 5-10 min. under omrøring. Sigt massen og lad den køle af. BEMÆRK: Du skal bruge den sigtede vædde ... Læs mere
Øl-boller
Ingredienser: Ca. 20 stk. 1 pk. gær 3 dl havregryn 3 dl vand 1 tsk. salt 1 let-øl 500-600 g hvedemel Sådan gør du: Kog havregryn og vand med salt til tyk grød. Let-øllen hældes i lidt efter lidt, mens ... Læs mere
Ølkage
Ingredienser: 2 stk. 500 g Amo Hvedemel 500 g brun farin 1 tsk. stødt kardemomme 1 tsk. natron 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. stødt kanel 1 nisseøl/hvidtøl Sådan gør du: Bland mel, brun farin, kardemomme, ... Læs mere