Ingredienser:
|
|
8-10 stk. 500 g lyssej- eller torskefilet lidt rejer efter smag 1 finthakket eller revet løg Friske spinatblade efter smag 75 g hvedemel (eller alternativt glutenfri mel) 1 æg 1-2 dl risdrik eller lign. Salt og peber Mælkefri margarine (fx FRI) og olie til stegning Tilbehør: remoulade og groft rugbrød |
|
Sådan gør du:
|
|
Hak fiskekødet og rejerne groft – brug en kniv/gaffel (eller evt. en kødhakker eller foodprocessor) Rør fiskefarsen med 1 tsk. salt og tilsæt løg, spinatblade og mel. Rør ægget i og tilsæt risdrik lidt ad gangen. Krydr med peber og lad farsen hvile mindst ½ time i køleskab. Rør farsen igennem og tilsæt evt. mere risdrik hvis nødvendigt. Formes til frikadeller og steges på en varm pande med mælkefri margarine og olie. Mads’ tip: De er fantastiske i madpakken |
|