Ingredienser:
|
|
4-5 portioner 1 finthakket løg 25 g finthakket knoldselleri (ca. 1/2 dl) 1 gulerod (finthakket) 1 spsk. rapsolie 2,5 dl hakkede tomater 100 g hakket oksekød 1 tsk. oregano 1 ½ dl pasta (for eksempel pastaskruer) 1 ½ spsk. hvedemel 2 dl havredrik eller anden vegetabilsk drik |
|
Sådan gør du:
|
|
Skyl løg, knoldselleri og gulerod, og hak dem fint. Steg dem let i en gryde, de må ikke få farve. Tilsæt de hakkede tomater, oregano og oksekødet, og lad det simre. Rør melet ud i havredrikken og hæld det i kødsaucen. Lad det koge op under omrøring. Sæt pastaen over, og lad den koge, til den er næsten klar. Bland pastaen i kødsovsen. Blend retten, til du får den konsistens, der passer til netop dit barn. Kilde: Semper børnemad |
|