Ingredienser:
4 personer
700 g overlår
1 dl rugmel
1 stor håndfuld krydderurter (fx persille, dild, purløg, basilikum)
1 tsk. salt
800 g Nix Pille kartofler
100 g margarine (mælkefri)
2 rødløg
1/2 dl balsamicoeddike
1/2 dl flydende honning
Sådan gør du:
Skyl kartoflerne og skær dem over på midten, læg dem i et ovnfast fad i et lag og dryp med eddike og honning og læg små klatter af margarine over. Skær rødløget i kvarte og stik dem ned imellem kartoflerne.
Sæt fadet i en forvarmet ovn i 50 min. ved 200 grader.
Skyl krydderurterne og tør dem let, hak dem fint og vend dem med rugmelet og salt. Vend overlårene i melblandingen og læg dem i et ovnfast fad.
Sæt fadet ind til kartoflerne i en forvarmet ovn i ca. 40 min. ved 200 grader.
Server overlårene med kartofler og friske krydderurter.
Opskriften er udviklet i samarbejde med Himmerland Kylling
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...