Ingredienser:
4 personer
280 g kyllingeinderfileter
200 g champignon eller blandede svampe
1 fed hvidløg
1 lille løg
1 dl vand
½ terning hønsebouillon
1½ dl mælkefri ”madlavningsfløde”/cuisine
Pynt evt. med frisk persille eller oregano
Sådan gør du:
Svits inderfileterne på en stor pande i lidt fedtstof.
Skær champignonerne eller svampene i grove stykker. Hak hvidløg og løg fint og kom det på panden med svampene. Svits ca. 5 minutter.
Tilsæt vand og bouillon og lad saucen simre ca. 10 minutter. Tilsæt ”madlavningsfløde”/cuisine og varm op. Skal ikke koge for meget, da det nemt bliver grynet.
Kog pasta som beskrevet på emballagen. Sigt vandet fra og vend pasta i saucen.
Pynt evt. med friskhakket persille eller oregano.
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...