Ingredienser:
|
|
275 g kalkunkød i strimler 200 g champignon 1 tsk. paprika 1 spsk. olie (fx olivenolie) 1 rød peberfrugt 1 dåse hakkede tomater 1 pakke bacon i skiver 1 dl vand 2 dl risdrik, havredrik eller lign. 1 spsk. soyasauce |
|
Sådan gør du:
|
|
Drys paprika over kalkunkødet. Skær bacon i små stykker. Rens peberfrugten og skær den i grove tern og champignonerne i tykke skiver. Svits bacon i gryden ca. 3 min., tilsæt kalkunkødet med olien og svits videre i ca. 5 min. Tilsæt de hakkede tomater, rød peber, vand, risdrik/havredrik og soyasauce. Rør godt rundt og lad retten småkoge i 20 min. under låg. Tilsæt champignon og kog 10 min. mere. Serveres til fx ris. |
|
Kalkungryde
