Ingredienser:
|
|
4 personer 1 spsk. olie 2-3 spsk. karry 2 fed hvidløg, presset 2 pakker kyllingeinderfileter a 280 g 2 dåser kokosmælk a 400 ml 1 grøn peberfrugt i tern 2 terninger hønsebouillon 125 g champignon i skiver 1/2 lime (saften) evt. lidt rød chili, finthakket |
|
Sådan gør du:
|
|
Kom olie, karry og presset hvidløg i en gryde og varm det langsomt op til det begynder at syde. Skær kyllingefileterne i stykker på ca. 2 cm og svits dem i den varme karry. Tilsæt kokosmælk, peberfrugt og bouillonterninger og lad suppen koge 5 minutter. Tilsæt de skivede champignon. Kog suppen yderligere 3-5 minutter og smag til med limesaft og chili. |
|
“Hot curry” kyllingesuppe
