Ingredienser:
|
|
550 g Amo Hvedemel 200 g honning 150 g brun farin 150 g margarine (mælkefri) 1 æg 2 spsk. fintrevet appelsinskal 1 tsk. st. ingefær 2 tsk. st. kanel ½ stk. st. nellike 2 tsk. natron |
|
Sådan gør du:
|
|
Smelt honning, farin og margarine sammen i en gryde. De øvrige ingredienser, undtagen æg og mel, røres i. Massen afkøles til den er lunken. Æg og mel røres i, og dejen æltes sammen. Dejen hviler mindst 1 døgn i køleskab. Dejen rulles ud i ca. 1/2 cm tykkelse og udstikkes med hjerteforme eller skæres efter skabelon. Bagetid: Ca. 5-8 min. på midterste rille i en 200°C forvarmet ovn (varmluft 180°C). Pynt: Brun glasur eller chokolade. Drys evt. med sukkerpynt. Opskriften er udviklet i samarbejde med Amo |
|
Trackbacks/Pingbacks