Ingredienser:
20 stk.
300 g mel
100 g sukker
1 spsk. vaniljesukker
1 æg
200 g mælkefri margarine
Fyld:
Hindbærmarmelade (ca. 150 g)
Pynt:
Glasur og krymmel
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader.
Bland mel, sukker og vaniljesukker i en skål.
Smuldr margarinen i blandingen og saml dejen med ægget. Ælt hurtigt dejen sammen.
Pak dejen ind i plastfilm og læg den i køleskabet i mindst 30 min.
Rul dejen ud (ca. 20 x 50) på et meldrysset bord eller i plastfilm.
Smør hindbærmarmeladen på halvdelen af dejen og fold den anden halvdel hen over marmeladen.
Læg dejen på en bageplade med bagepapir og bag den i ca. 12 min. Skær straks kagen i 20 snitter og lad dem afkøle.
Pynt med glasur og krymmel.
Opbevar hindbærsnitterne i en kagedåse.
Giv her din bedømmelse 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjernerLoading...