Ingredienser:
|
|
Pandekagedej: 75 g Amo Hvedemel ½ tsk. salt 2 æg 2 dl risdrik, havredrik eller lign. 25 g smeltet margarine (mælkefri) Fyld: 300 g kyllingefilet i strimler 1 hakket løg 300 g squash 1 spsk. olie 1 fed hakket hvidløg 1 dl ærter 1 dl soya cuisine (mælkefri madlavningsfløde) 1 tsk. salt 1 knsp. peber Evt. 75 g revet soyaost (kan købes i helsekostbutikker) |
|
Sådan gør du:
|
|
Pisk mel, salt, æg og risdrik/havredrik sammen til en ensartet dej og rør den smeltede margarine i. Bag 8 tynde store pandekager. Skær kylling i strimler og svits kylling og hakket løg i olie 2-3 min. Kom squash i små tern og hvidløg ved og svits endnu 3-4 min. Tilsæt ærter, varm op og kom til sidst soya cuisine i (mælkefri madlavningsfløde), smag til med salt og peber. Bemærk at soya cuisine kan blive grynet, hvis den koges for meget op. Fordel fyldet på pandekagerne, rul dem sammen, læg dem i et ovnfast fad og drys evt. med revet soyaost. Bagetid: ca. 15 min. i en 200°C forvarmet ovn (varmluft 180°C) til soyaosten er gylden. Opskriften er udviklet i samarbejde med Amo |
|