Ingredienser:
|
|
400 g hakket kalv og flæsk 1 dl havregryn 1 æg 2 dl risdrik, havredrik el.lign. 1,5 tsk. salt Hvidløgspeber Hakket løg efter smag 1 revet gulerod / ½ squash |
|
Sådan gør du:
|
|
Kom alle ingredienser, undtagen risdrik, i en stor skål. Det hele æltes rigtig godt sammen med hænderne. Herefter tilsættes risdrik lidt efter lidt – nu kan der røres med grydeske. Farsen skal helst trække 1 time i køleskab. Frikadellerne formes med en spiseske og lægges på bageplade med bagepapir. Bages i ovn ved 200 grader i ca. 30 min alt efter størrelse. Frikadellerne kan også steges i margarine (mælkefri), evt. blandet med olivenolie, på stegepande. |
|
Hej hej,
Dejlig opskrift. Har prøvet at erstatte risdrik med vand og det blev nu også super godt
Mvh. Gitte
God opskrift. Man kan også erstatte risdrikken med samme mængde danskvand med brus, det giver dejligt luftige deller :p