Ingredienser:
|
|
400 g hakket kalv og flæsk 1 dl havregryn 1 æg 2 dl risdrik, havredrik el.lign. 1,5 tsk. salt Hvidløgspeber Hakket løg efter smag 1 revet gulerod / ½ squash |
|
Sådan gør du:
|
|
Kom alle ingredienser, undtagen risdrik, i en stor skål. Det hele æltes rigtig godt sammen med hænderne. Herefter tilsættes risdrik lidt efter lidt – nu kan der røres med grydeske. Farsen skal helst trække 1 time i køleskab. Frikadellerne formes med en spiseske og lægges på bageplade med bagepapir. Bages i ovn ved 200 grader i ca. 30 min alt efter størrelse. Frikadellerne kan også steges i margarine (mælkefri), evt. blandet med olivenolie, på stegepande. |
|
Hej hej,
Dejlig opskrift. Har prøvet at erstatte risdrik med vand og det blev nu også super godt 🙂
Mvh. Gitte
God opskrift. Man kan også erstatte risdrikken med samme mængde danskvand med brus, det giver dejligt luftige deller :p