Det er dejligt at kunne servere den samme mad til alle – også når der er gæster. Og det kan sagtens lade sig gøre, at lave spændende gæstemad uden mælk.
4 gange om året kan du her finde en lækker 3-retters gæstemenu, som er nem og lige til at gå til.
Menuerne benævnes SOMMER, EFTERÅR, VINTER og FORÅR. Velbekomme!
VINTER forret - Bruschetta Bresaola og bladselleri
Ingredienser: 4 personer 4 skiver rugbrød, ristede 6 stængler bladselleri 50 g sorte oliven, skåret i strimler, fx kalamata oliven ½ citron, saften ½ håndfuld bredbladet persille (skyllet, slynget og finthakket) 4 skiver b ... Læs mere
VINTER hovedret - Lammekølle med gremolata
Ingredienser: 6 personer. Tilberedningstid: ca. 2 timer 1 lammekølle 10-15 hele fed hvidløg, uden skal 3-4 kviste rosmarin Salt og friskkværnet peber – helst hvid 2 spsk. olivenolie 1 finthakket rødløg 1 finthakket rød c ... Læs mere
VINTER dessert - Moderne æbletrifli
Ingredienser: 4-6 personer. Tilberedningstid: 2 timer alt inkl. 200 g havregryn 50 g solsikkekerner 3 spsk. agavesirup eller flydende honning 5 store madæbler, skrællet og fri for kernehus ¼ dl hvidvin + evt. lidt vand ¼ tsk ... Læs mere