Ingredienser:
|
|
4 personer 600 g filet af torsk-, mørk- eller lyssej eller rødfisk groft salt peber 4 stykker bagepapir 2 porrer 2 persillerødder eller 5 gulerødder, ca. 300 g renset vægt 1 gul peberfrugt 1 æble 20 g bacon i tern, rå 2 spsk. olie 2 spsk. æbleeddike eller citronsaft |
|
Sådan gør du:
|
|
Skær fisken ud i 4 ens filetstykker. Krydr fisken med salt og peber og fordel fileterne på hvert sit stykke bagepapir. Rens porrerne og skær dem i strimler. Skræl persillerødderne og skær dem i tynde stænger. Rens peberfrugten og skær den i små tern. Skær æblet i små tern. Svits bacontern i olien et par minutter. Kom porre, persillerødder, peberfrugt og æble ved og svits det hele sammen 3-4 minutter. Kom eddike i og kog det op. Krydr med salt og peber. Fordel grøntsagerne over fisken. Saml papiret op om fisk og fyld. Luk med en papirklips. Stil pakkerne i en bradepande midt i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15 min. til fisken netop er mør. Server fiskepakkerne sammen med groft brød, evt. smurt med pesto. Opskriften er udviklet af Alt om Kost |
|