Ingredienser:
4 pers.
800 g hakket torsk
3 spsk. hvedemel
2 spsk. kartoffelmel
½ dl mælkefri ”madlavningsfløde” (cuisine)
2 små æg
1 lille fintrevet løg
2 tsk. salt
Evt. lidt peber
Små kartofler evt. med skræl og remoulade kan serveres til
Sådan gør du:
Hakket torsk røres sejt med salt.
Tilsæt æg, mel, kartoffelmel og revet løg og rør farsen godt sammen.
Tilsæt mælkefri ”madlavningsfløde” og evt. peber. Røres godt.
Lad farsen trække i køleskab mindst 30 min.
Fiskefrikadellerne steges på stegepande ved middel varme i fx en blanding af olivenolie og mælkefri margarine.
De skal stege i ca. 45 min. Tilsæt lidt ekstra fedtstof, når fiskefrikadellerne vendes efter ca. 20 min.
Server fx små kogte kartofler til med remoulade rørt med lidt af væden fra syltede agurker.
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...