Ingredienser:
(Til en stor lagkage)
4 æggeblommer
4 spsk. sukker
4 spsk. Maizena majsstivelse
3-4 dl risdrik eller lign.
Lidt vaniljesukker
4 dl mælkefri piskefløde
Lys creme til lagkage
Sådan gør du:
Æggeblommer, sukker og majsstivelse piskes sammen i en gryde.
Risdrik eller lign. tilsættes lidt efter lidt, mens massen bringes i kog. Hold lidt tilbage indtil cremen har kogt godt. Koges indtil cremen har en fin konsistens.
Smag til med vaniljesukker. Cremen afkøles i køleskab.
Pisk mælkefri fløde til skum og vend det i cremen. Stilles evt. på køl ½ time inden den lægges på lagkagen.
Skær fx friske jordbær eller anden frugt og læg oven på cremen.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...