Ingredienser:
|
|
(Til en stor lagkage) 120 g sukker 90 g mælkefri margarine (fx FRI) 6 pasteuriserede æggeblommer 100 g mørk chokoladecreme (fra Plamil) 1 spsk. usødet kakaopulver 4 dl mælkefri piskefløde |
|
Sådan gør du:
|
|
Sukker, margarine og æggeblommer piskes tykt og luftigt med elpisker. Plamil chokoladecreme (skal have stuetemperatur) kommes i og røres rundt. Kakao sigtes i og røres med. Pisk den mælkefri fløde stiv. Bland æg-chokolade-massen med fløden. Stilles koldt ½ time og lægges derefter på kagen. Skær fx friske jordbær eller bananer og læg oven på chokoladecremen. INFO: Plamil Chokoladecreme fås i lys og mørk. De er uden mælk, gluten, nødder og peanut. Du kan købe dem i nogle SuperBest butikker, helsekosten og hos Allergikost.com. |
|