Ingredienser:
|
|
4 personer 700 g overlår 1 dl rugmel 1 stor håndfuld krydderurter (fx persille, dild, purløg, basilikum) 1 tsk. salt 800 g Nix Pille kartofler 100 g margarine (mælkefri) 2 rødløg 1/2 dl balsamicoeddike 1/2 dl flydende honning |
|
Sådan gør du:
|
|
Skyl kartoflerne og skær dem over på midten, læg dem i et ovnfast fad i et lag og dryp med eddike og honning og læg små klatter af margarine over. Skær rødløget i kvarte og stik dem ned imellem kartoflerne. Sæt fadet i en forvarmet ovn i 50 min. ved 200 grader. Skyl krydderurterne og tør dem let, hak dem fint og vend dem med rugmelet og salt. Vend overlårene i melblandingen og læg dem i et ovnfast fad. Sæt fadet ind til kartoflerne i en forvarmet ovn i ca. 40 min. ved 200 grader. Server overlårene med kartofler og friske krydderurter. Opskriften er udviklet i samarbejde med Himmerland Kylling |
|