Danmarks mest populære allergibog har alt, hvad du og din familie har brug for at vide om allergi, astma, høfeber og eksem.

Bogen om allergi‘ fortæller, hvad du kan gøre, så allergi fylder mindst muligt i hverdagen. Kort sagt: Hvad virker – og hvad er spild af tid og penge!

Bogen om allergi‘ er en opslagsbog med fakta, forebyggelse, symptomer og behandling af alle typer allergi. Bogen giver dig svar på de allergispørgsmål, der vil dukke op i enhver familie. Uanset om du eller dit barn har høfeber, astma, eksem, nældefeber eller fødevareallergi. Og uanset om I har allergi over for pollen, dyr, husstøvmider, skimmmelsvampe, nikkel, medicin, parfume, latex, kemikalier eller bi og hveps. Bogen har også uddybende kapitler om indeklima, allergi på jobbet samt alternativ behandling af allergi.

Alle medlemmer får 30 % rabat på ‘Bogen om allergi’. Det gælder både bogen og e-bogen. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter. For at opnå rabatten, skal du i indkøbskurven klikke på “Har du en kode? – KLIK HER”. Her skrives koden “Klubben” (uden anførselstegn), hvorefter rabatten fratrækkes automatisk.

Besøg Bogenomallergi.dk med det samme LIGE HER!

Anbefalet af førende danske allergilæger! – og almindelige mennesker.