Ingredienser:
|
|
20 stk. 300 g mel 100 g sukker 1 spsk. vaniljesukker 1 æg 200 g mælkefri margarine Fyld: Hindbærmarmelade (ca. 150 g) Pynt: Glasur og krymmel |
|
Sådan gør du:
|
|
Tænd ovnen på 200 grader. Bland mel, sukker og vaniljesukker i en skål. Smuldr margarinen i blandingen og saml dejen med ægget. Ælt hurtigt dejen sammen. Pak dejen ind i plastfilm og læg den i køleskabet i mindst 30 min. Rul dejen ud (ca. 20 x 50) på et meldrysset bord eller i plastfilm. Smør hindbærmarmeladen på halvdelen af dejen og fold den anden halvdel hen over marmeladen. Læg dejen på en bageplade med bagepapir og bag den i ca. 12 min. Skær straks kagen i 20 snitter og lad dem afkøle. Pynt med glasur og krymmel. Opbevar hindbærsnitterne i en kagedåse. |
|