Ingredienser:
|
|
(1 portion = 1 lag i alm. lagkage) 2 pasteuriserede æggeblommer 2 spsk. sukker 1,5 spsk. maizena majsstivelse 2 dl havredrik, risdrik eller lign. 1 tsk. vaniljesukker 1 dl Erlet eller andet alternativ til piskefløde En moden mango |
|
Sådan gør du:
|
|
Æggeblommer, sukker og majsstivelse piskes sammen i en gryde. Havredrik, risdrik eller lign. tilsættes lidt efter lidt, mens massen bringes i kog. Hold lidt tilbage, indtil cremen har kogt godt. Til sidst tilsættes det sidste havredrik, risdrik eller lign., indtil cremen har en fin konsistens. Smag til med vaniljesukker. Cremen afkøles i køleskab. Pisk Erlet til skum og vend det i vaniljecremen. Så er cremen klar til lagkagen. Mango stykker lægges ovenpå. Tip: Appelsinmarmelade kan blandes i cremen, hvis den mangler smag. |
|