Ingredienser:
Opskriften er indsendt af Linda fra Hedensted
(12-15 stk.)
200 g mørk chokolade uden mælk
200 g mælkefri margarine
160 g hvedemel
160 g flormelis
1 tsk. bagepulver
5 æg
Sådan gør du:
Smelt chokolade og margarine i vandbad.
Sigt alt mel, flormelis og bagepulver i chokoladen.
Rør æggene i et ad gangen, men pas på at dejen ikke er for varm eller kold. Den skal være lunken for ikke at klumpe.
Hældes i muffinforme (de hæver meget).
Bages ved 230 grader i 8-10 min. Kagerne skal være flydende inden i.
Serveringstip:
Server evt. med en lækker sorbet. Kagen kan godt være lidt “tung” i det, derfor frisker sorbet desserten lidt op. Et sikkert hit til en lækker gæstemiddag.
 
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...