Ingredienser:
|
|
4 personer 1 hel kylling, 1200 g 350 g tørrede abrikoser 6 dl vand 40 g hvedemel 4 spsk. olivenolie 1 terning hønsebouillon Salt og friskkværnet peber |
|
Sådan gør du:
|
|
Lad abrikoserne koge i vandet ca. 10 minutter mens du forbereder kyllingen. Kom melet på en flad tallerken og krydr godt med salt og peber. Del kyllingen i 6 dele: Bryst, overlår og underlår og vend delene i melet. Bank overskydende mel af kyllingen og gem resten af melet. Brun kyllingestykkerne i olie i en tykbundet gryde 8-10 minutter. Tag kyllingestykkerne op og kom resten af melet i gryden under omrøring. Pisk vandet fra abrikoserne i og lad det koge op mens du pisker. Tilsæt bouillonterning, kylling og abrikoser og lad retten simre under låg ca. 45 minutter. Kan serveres med ris. |
|