Ingredienser:
4 personer
1 spsk. olie
2-3 spsk. karry
2 fed hvidløg, presset
2 pakker kyllingeinderfileter a 280 g
2 dåser kokosmælk a 400 ml
1 grøn peberfrugt i tern
2 terninger hønsebouillon
125 g champignon i skiver
1/2 lime (saften)
evt. lidt rød chili, finthakket
Sådan gør du:
Kom olie, karry og presset hvidløg i en gryde og varm det langsomt op til det begynder at syde.
Skær kyllingefileterne i stykker på ca. 2 cm og svits dem i den varme karry. Tilsæt kokosmælk, peberfrugt og bouillonterninger og lad suppen koge 5 minutter.
Tilsæt de skivede champignon. Kog suppen yderligere 3-5 minutter og smag til med limesaft og chili.
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...