Ingredienser:
275 g kalkunkød i strimler
200 g champignon
1 tsk. paprika
1 spsk. olie (fx olivenolie)
1 rød peberfrugt
1 dåse hakkede tomater
1 pakke bacon i skiver
1 dl vand
2 dl risdrik, havredrik eller lign.
1 spsk. soyasauce
Sådan gør du:
Drys paprika over kalkunkødet. Skær bacon i små stykker. Rens peberfrugten og skær den i grove tern og champignonerne i tykke skiver.
Svits bacon i gryden ca. 3 min., tilsæt kalkunkødet med olien og svits videre i ca. 5 min.
Tilsæt de hakkede tomater, rød peber, vand, risdrik/havredrik og soyasauce.
Rør godt rundt og lad retten småkoge i 20 min. under låg.
Tilsæt champignon og kog 10 min. mere.
Serveres til fx ris.
Giv her din bedømmelse 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjernerLoading...