Ingredienser:
|
|
400 g hvedemel 450 g sukker 100 g kakao 1 tsk. natron 175 g smeltet margarine (mælkefri) 4 æg ½ liter appelsinjuice Pyntes med glasur |
|
Sådan gør du:
|
|
Bland mel, sukker, kakao og natron. Herefter piskes æg, smeltet margarine og appelsinjuice i lidt af gangen Dejen kommes i en smurt bradepande og bages i ca. 25 min. ved 180 grader i forvarmet ovn. Når kagen er kold kan den pyntes med glasur. Kagen er velegnet til at blive bagt dagen før den skal spises – og den holder sig i øvrigt “lækker snasket” i flere dage efter. |
|
århh hvor er den bare lækker lækker lækker!
Den skal have 5 stjerner, kom til at trykke på 1 enkelt og kan desværre ikke fortryde valget..
Men super god, og nem at bage sammen med min søn på 2 år. Smager himmelsk.
Den smager så godt, og er nem at bage. Vi bager den stadigvæk selvom vores dreng ikke er på mælkefri diæt mere.
Har et lidt dumt spørgsmål….hvilken str. bradepande er det beregnet til?
Det er da bestemt ikke dumt. Nogle laver den i en helt stor bradepande – dem der fylder hele ovnen. Jeg tager ofte en lidt mindre (ca. 25 x 35 cm), og så bliver kagen lidt højere. Bagetiden afhænger også af højden på kagen. Prøv efter med strikkepind. Det er en rigtig god kage, der holder sig lækker snasket i flere dage 🙂
Yum yum… Jeg prøvede mig frem med en springform 21diam (55min)og fik også nok til en lille bradepande ca 18×22(’25 min) den blev bare super svampet. Den fik gul glasur og frysetørret hindbær på toppen. Tak for en god opskrift
Fantastisk kage! Er der nogen der har prøvet med andre typer af juice?
Mums den er god. Jeg lagde et ekstra tykt lag glasur på kagen med mandelsplitter på toppen. Kan varmt anbefale denne opskrift. Tak for en super opskrift 😉
Kan den bages med olie? Og i så fald – hvor meget olie skal der så bruges?
Dette spørgsmål har forputtet sig. Det beklager jeg. Det ved jeg desværre ikke. Har ikke prøvet med olie.