Ingredienser:
|
|
4 pers. 800 g hakket torsk 3 spsk. hvedemel 2 spsk. kartoffelmel ½ dl mælkefri ”madlavningsfløde” (cuisine) 2 små æg 1 lille fintrevet løg 2 tsk. salt Evt. lidt peber Små kartofler evt. med skræl og remoulade kan serveres til |
|
Sådan gør du:
|
|
Hakket torsk røres sejt med salt. Tilsæt æg, mel, kartoffelmel og revet løg og rør farsen godt sammen. Tilsæt mælkefri ”madlavningsfløde” og evt. peber. Røres godt. Lad farsen trække i køleskab mindst 30 min. Fiskefrikadellerne steges på stegepande ved middel varme i fx en blanding af olivenolie og mælkefri margarine. De skal stege i ca. 45 min. Tilsæt lidt ekstra fedtstof, når fiskefrikadellerne vendes efter ca. 20 min. Server fx små kogte kartofler til med remoulade rørt med lidt af væden fra syltede agurker. |
|