Ingredienser:
|
|
30-35 stk. 500 g hakket kalv- og svinekød 1 dl rasp ½ løg (evt. fintrevet) 1 lille fed presset hvidløg 1 tsk. salt ¼ tsk. peber 1 æg ½ terning oksebouillon ca. 3 ½ dl vand Evt. finthakkede friske krydderurter (fx basilikum og rosmarin) |
|
Sådan gør du:
|
|
Kom det hakkede kød i en skål og tilsæt finthakket løg, hvidløg, salt og peber. Æltes godt med hænderne. Oksebouillon opløses i lidt vand og tilsættes sammen med æg og rasp, der også æltes i. Herefter tilsættes vandet lidt efter lidt – nu røres der med grydeske. Lad farsen trække i køleskab 1 time. Frikadellerne sættes på bageplade med bagepapir og steges i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min. Prøv også Æg- og rejesalat uden mælk. |
|
Der er da mælk ( valle) i rasp
Vh Eva
Hej Eva
Det er vigtigt at benytte en rasp uden mælk. Vi bruger fx Struhr rasp, der kan købes i Coops butikker. Der er ikke mælk i.
Mange hilsner
Anette 🙂