Ingredienser:
|
|
400 g Amo Hvedemel 100 g margarine (mælkefri) 50 g gær 50 g sukker 1 æg Ca. 2 dl lunken risdrik, havredrik el.lign. (ca. 37°C) Remonce: 100 g margarine (mælkefri) 150 g brun farin 1 tsk. vaniljesukker 2 spsk. kagecreme (se opskrift andet sted) Marcipanlåg eller udrullet marcipan Opskriften er udviklet i samarbejde med Amo |
|
Sådan gør du:
|
|
Lun risdrikken og opløs gæren heri. Tilsæt mel og de øvrige ingredienser og ælt dejen til den er glat og ensartet. Lad dejen hvile tildækket og lunt i ca. 20 minutter. Rul dejen ud til den passer i en bradepande på ca. 40 x 40 cm. Rør alle ingredienser til remoncen sammen til en blød masse. Prik let i dejen med fingrene og kom remoncen over. Lad brunsvigeren efterhæve lunt i ca. 30-40 minutter mens ovnen forvarmes til 220°C (varmluft 200°C). Bag brunsvigeren midt i ovnen ca. 15 minutter. Pas på den ikke får for meget. Form en kagekone af marcipanlåg eller udrullet marcipan og pynt med glasur og slik. Tip: Dejen må ikke være for fast (blødere end franskbrødsdej). Den skal efterhæve godt, ellers bliver den for kompakt. |
|