Ingredienser:
15 stk.
400 g Amo Hvedemel
100 g margarine (mælkefri)
50 g gær
50 g sukker
1 æg
2 dl lunken risdrik, havredrik el.lign.
Fyld:
100 g margarine (mælkefri)
100 g brun farin
Drys med kanel
Æg til pensling
Sådan gør du:
Smelt margarinen og kom risdrik i. Når det er fingervarmt opløses gæren heri.
Tilsæt mel og de øvrige ingredienser og ælt dejen til den er glat og ensartet.
Del dejen i to dele og form dem til kugler. Lad dem hvile tildækket og lunt i ca. 20 min.
Rul kuglerne ud til rektangler, der måler ca. 30 x 40 cm. Fyldet smøres på dejen og drysses med kanel.
Rul dejen sammen på den lange led, og skær skiver på ca. 2 cm tykkelse.
Sæt dem på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve, lunt og tildækket i ca. 20 min. Pensles med æg inden bagning.
Bagetid: Ca. 10 min. i en 225°C forvarmet ovn (varmluft 200°C).
Pyntes med glasur.
Opskriften er udviklet i samarbejde med Amo
Giv her din bedømmelse 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjernerLoading...