Ingredienser:
|
|
15 stk. 400 g Amo Hvedemel 100 g margarine (mælkefri) 50 g gær 50 g sukker 1 æg 2 dl lunken risdrik, havredrik el.lign. Fyld: 100 g margarine (mælkefri) 100 g brun farin Drys med kanel Æg til pensling |
|
Sådan gør du:
|
|
Smelt margarinen og kom risdrik i. Når det er fingervarmt opløses gæren heri. Tilsæt mel og de øvrige ingredienser og ælt dejen til den er glat og ensartet. Del dejen i to dele og form dem til kugler. Lad dem hvile tildækket og lunt i ca. 20 min. Rul kuglerne ud til rektangler, der måler ca. 30 x 40 cm. Fyldet smøres på dejen og drysses med kanel. Rul dejen sammen på den lange led, og skær skiver på ca. 2 cm tykkelse. Sæt dem på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve, lunt og tildækket i ca. 20 min. Pensles med æg inden bagning. Bagetid: Ca. 10 min. i en 225°C forvarmet ovn (varmluft 200°C). Pyntes med glasur. Opskriften er udviklet i samarbejde med Amo |
|