Ingredienser:
|
|
1 bund: 120 g Amo Hvedemel 60 g Amo Grahamsmel 100 g kold margarine (mælkefri) 3 spsk. vand Eksempel på fyld: 2 porrer og 1 løg skåret i mindre ringe og kogt 5 min. 150 g kogt skinke, evt. i tern Æggemasse: 4 æg 1,5 dl soja cuisine (madlavningsfløde lavet på soja) Salt og peber |
|
Sådan gør du:
|
|
Margarine, mel og vand kommes i en skål. Ælt dejen hurtigt sammen. Tryk dejen ud i en tærteform og stil den i køleskabet mindst en time. Fyldet gøres klar og æggemassen røres sammen. Når dejen er klar, lægges fyldet i tærteformen og æggemassen hældes ud over. Bagetid: 40 min. i en 180°C forvarmet ovn (varmluft 160°C). Opskriften er udviklet i samarbejde med Amo |
|