Ingredienser:
|
|
Ca. 16-20 personer 500 g Amo Hvedemel 75 g margarine (mælkefri) 50 g gær 1 æg Ca. 2 ½ dl risdrik, havredrik el.lign. 1 spsk. sukker (25 g) 1 tsk. salt (5 g) Remonce fyld: 150 g margarine (mælkefri) og 150 g sukker Til pensling: Sammenpisket æg |
|
Sådan gør du:
|
|
Lun risdrikken (fingervarm) og opløs gæren heri. Tilsæt melet og de øvrige ingredienser og ælt til dejen er glat og ensartet. Del dejen i to lige store dele, og form dem til kugler. Lad dem hvile et par minutter og rul herefter de to kugler dej ud til to stænger af ca. 15 x 40 cm. Rør remoncen sammen og smør det på midten af dejen. Bøj den ene side ind mod midten og derefter den anden. Læg de 2 stænger på en bageplade med bagepapir med folden opad. Lad kringlen hæve lunt og tildækket ca. 30 minutter, mens ovnen forvarmes til 220°C (varmluft 200°C). Pensl med sammenpisket æg og bag kringlen ca. 20 minutter. Pynt med glasur når kringlen er kold. Opskriften er udviklet i samarbejde med Amo |
|
Skal du have en hurtig kage til gæsterne, er denne kringle helt fantastisk. Den tager ikke særlig lang tid at lave og smager rigtig godt.
Opskriften er bare super.(undgå remoncen og prøv også at lave boller af denne opskrift.Lav hellere en dobbeltportion med det samme.