Ingredienser:
Ca. 40 stk.
6 æggeblommer
2 spsk. sukker
2 ½ dl soja cuisine (mælkefri madlavningsfløde)
2 ½ dl sojadrik, havredrik eller risdrik
30 g gær
400 g hvedemel
125 g margarine (mælkefri)
Skal af 1 økologisk citron
1 tsk. kardemomme
6 æggehvider
Sådan gør du:
Pisk æggeblommer med sukker med elpisker.
Lun soja- eller risdrik og soja cuisine sammen med margarinen, afkøl til det er fingervarmt.
Gæren udrøres heri, hvorefter det kommes i ægge-sukkeret.
Mel og kardemomme sigtes i og røres forsigtigt rundt.
Tilsæt derefter revet citronskal.
Pisk til sidst æggehviderne stive og vend dem forsigtig i resten. Det er en tyk dej.
Hæver i ca. 20 min., hvorefter æbleskiverne bages på en æbleskivepande.
Æbleskiverne kan fryses.
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...