Ingredienser:
|
|
Ca. 25-30 stk. 250 g margarine (mælkefri) 6 æg 500 g sukker 200 g hvedemel 100 g kakaopulver 1 spsk. vaniljesukker 1,5 tsk. bagepulver |
|
Sådan gør du:
|
|
Tænd ovnen på 150 grader varmluftovn. Smelt margarinen over svag varme og lad den køle af. Pisk æg og sukker til sukkeret er opløst og du har en tyk, hvid, luftig masse. Hæld den afkølede margarine i. Bland mel, kakao, vaniljesukker og bagepulver i en skål og sigt det i æggemassen lidt efter lidt. Herefter kommes dejen i muffinforme. Formene fyldes kun 2/3 op, da dejen hæver en del. Bages ca. 20-25 min. midt i ovnen alt efter størrelse på formene. Prøv efter med en strikkepind – der må godt sidde ganske lidt på pinden, da de ellers kan blive for tørre. Er velegnet til at fryse ned. |
|
Jeg vil gerne anbefale disse muffins til alle, også selvom du ikke skal tage højde for mælkeallergi. De er virkelig gode. De holder sig friske længe.
Denne har vi prøvet herhjemme med STOR succes. Skorpen bliver dejlig knasende, (så kan man undlade glasur/frosting, hvis man har travlt!)
Og Et stort plus, de er ligeså gode efter en tur i fryseren.
Mums…de er simpelthen for lækre.
Alle gæster ville have en opskrift med hjem 🙂
Jeg kan meget stærkt anbefale disse super lækre chokolade kager, de er uden tvivl de bedste jeg har fået i mit liv! den eneste ulempe er at de ikke holder så længe hjemme hos os ;O) for vi kan slet ikke lade dem være :O) mums prøv demm, i fortryder den garanteret ikke!
De er virkelig fantastiske – prøv med valrhona kakao pulver. Dyrt men godt! Vi bager dem konstant til glæde for alle – selv til mejerifolk, som ellers kun er til smør!
Da min datter har mælkeallergi, måtte vi kigge efter alternativer, og fandt denne er .
Udsøgt lækker, og Langt bedre end alm cupcakes …. alle , børn som voksne spiste med velbehag, og gerne mere end en .