Ingredienser:
|
|
4 personer 1 teske finthakket stærk rød chili (ikke kernerne) 4 spsk. finthakket fast mango ½ fed presset hvidløg 200 g (drænet) rejer Salt og peber 50 g frisk babyspinat 3 stk. pasteuriserede æggehvider 1 moden avokado Salt og peber Pynt: Napolitana salatmix og skiver af mango Flutes (se opskrift andet sted) |
|
Sådan gør du:
|
|
Rejerne kommes i en skål. Chili og mango finthakkes og tilsættes rejerne sammen med presset hvidløg. Trækker i køleskab. Babyspinaten skylles og presses tør. En moden avokado skæres i stykker og kommes sammen med æggehvider, spinaten + salt og peber op i en foodprocessor (en stavblender kan anvendes). Det hele blendes til en glat masse. Rejerne fordeles i 4 smurte portionsskåle. Avokado-spinat massen hældes over og bages midt i ovnen i ca. 15 min. ved 220 grader forvarmet ovn. (Kan sagtens laves klar om morgenen og opbevares i køleskab, men bages først lige inden servering). Ved servering pyntes tallerkenen med de små salatblade og mango i skiver. Portionsskålen sættes i midten. Der serveres små flutes med hvidløg til (se opskrift andet sted) Velbekomme. Opskriften er udviklet i samarbejde med kok Martin Fich |
|
2. ret: Rejecocktail “New Year” anno 2011
Marinerede rejer med mango og chili og låg af avocado og spinat
