1. ret: Røget laks med lime-peberrodscreme, bagte tomater, karamelliseret citron og karse
Ingredienser: 4 personer 4 store skiver røget laks Karse Brøndkarse 4 citronskiver Lime-peberrodscreme: 1 dl soja yoghurt (Fx Alpro Soya naturel) ½ tsk. sukker 1 tsk. fintrevet peberrod Saft af 1/3 lime Salt og peber efter ... Læs mere
2. ret: Rejecocktail "New Year" anno 2011
Marinerede rejer med mango og chili og låg af avocado og spinatIngredienser: 4 personer 1 teske finthakket stærk rød chili (ikke kernerne) 4 spsk. finthakket fast mango ½ fed presset hvidløg 200 g (drænet) rejer Salt og peber 50 g frisk babyspinat 3 stk. pasteuriserede æggehvider 1 m ... Læs mere
3. ret: Dyre-/oksemignon med grov rodfrugtmos, tranebærsalsa og broccoli
Ingredienser: 4 personer Ca. 200 g kød pr. person (kødet kan vælges helt efter smag – hjort, okse, kalv, kylling) 1 broccolihoved Grov rodfrugtmos: 2 tsk. grov sennep Salt, peber og lidt sukker Havredrik, risdrik el. lign. e ... Læs mere
4. ret: Letfrossen chokoladebrûlée med eksotiske frugter
Ingredienser: OBS: Chokoladebrûléen laves dagen i forvejen! 4 personer 4 dl mælkefri madlavningsfløde (fx Oatly) 1 stang vanilje Ca. 70 g mørk mælkefri chokolade (Helsekost) 6 pasteuriserede æggeblommer Ca. 60 g sukker Ev ... Læs mere
Nemme små brød - boller og flutes
Ingredienser: 4 personer 25 g gær ½ liter koldt vand 20 g groft salt 30 g sukker Ca. 700 g hvedemel Til flutene: ½ dl olivenolie 2 fed hvidløg Sådan gør du: Gæren udrøres i det kolde vand. Salt og sukk ... Læs mere